Eventutskottet

För att sätta en liten guldkant på studietiden har vi biomedicinska föreningens alldeles egna eventutskott. De anordnar allt från finsittningar, fulsittningar, cykelsittningar, pubrundor och massa annat roligt. De anordnar även evenemang tillsammans med andra program på Uppsala universitet, vilket möjliggör att man som biomedicinstudent kan komma i kontakt med flera olika program.

För att se vad eventutskottet har för roliga aktiviteter kan ni kika in deras instagram och facebook:

Instagram: @biomed.eventutskott

Facebook: BMF Eventutskott

Idrottsutskottet

För att orka med alla studier behöver vi alla röra på oss och inget är roligare än att göra detta tillsammans med idrottsutskottet! De anordnar allt från dansträningar inför balen, brännbollsspel, löpträningar- och mer! Så kom och ha roligt tillsammans med andra biomedicinare, skaffa nya vänner från andra terminer och njut av fördelarna av att inkludera rörelse i dina studier.

Instagram: @biomed.idrottsutskott

Ovvegruppen

Overaller med olika färger är en stor del av Uppsalas studentkultur och en tradition som även Biomedicinprogrammet varit en del av sedan 2021 med vår ljusgröna overall. Dessa overaller, eller ovvar som man också säger, ska sedan prydas med ditt eget namn, bra och ha grejer och en massa märken från olika evenemang och utmaningar. Ovvegruppen har ansvar över att beställa ovvarna under höstterminen, hålla i den viktiga ovveinvigningen och även ansvar i att bestämma utmaningar och designa märken.

För kontakt mejla till: ovvegruppen.bmf@gmail.com