INSPARKEN 2021

Insparken 2021 hade temat “TIDSRESAN” och våra reccar (nya studenter) blev indelade i de fyra lagen 50-, 70-, 80- och 90-tal. Insparken pågick under flera veckor som fylldes av poängjakt och massor av event där lagen fick tävla och samla poäng. Bland annat fick reccarna vara med om vinorientering, pubrunda, Amazing Race, flera fulsittningar och mycket mer!

Som final hölls en avslutningssittning med mat och spex där vi korade det vinnande laget. Årets vinnande lag var lag 50!

Efter insparken hade vi en gasque med Gatsby-tema och även en reunion på Norreda torp. På Norreda hade vi en sittning, lekar, bastubad och övernattning.

Syftet med insparken är att välkomna våra nya biomedicinare och stärka gemenskapen på programmet. Vi tycker att det är viktigt att den första tiden på programmet blir minnesvärd och att våra biomedicinare får en bra och rolig start i Uppsalas härliga studentliv!

Insparken 2021 blev riktigt lyckad och vi ser redan fram emot nästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *