Reccegasque 2019

Den årliga reccegasquen ägde rum 11/10 där insparken avslutades för i år. Gasquen var på Värmlands nation och var en underbar kväll med sånger, spex, god mat, skålar samt massa priser! Årets reccar, insparkens vinnande reccegrupp, årets faddrar och årets gammelfadder utseddes under gasquens gång.

Tack till alla reccar som har varit med på insparken och gjort det till en underbar tid. I år var det många reccar som ville vara med, som var supertaggade och tävlingsinriktade! Alla reccar har nu förhoppningsvis lärt sig och fått uppleva hur det är att vara student på Uppsala Universitet. Dessutom, ett stort tack till årets faddrar som har planerat en MAGISK inspark, med fulsittning, finsittning, vinorientering, övernattning på Norreda och massa annat kul samt ett stort tack till generalerna Saskia Tommos och Helena Gullberg som har tagit hand om sina reccar på bästa sätt! Även tack till alla gammelfaddrar som har valt att vara med på årets inspark och göra den ännu bättre.

För fler bilder kan ni klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *