Reccegasque 2018

Årets inspark avslutades med en glänsande Reccegasque på Värmlands nation! En sprakande kväll med sång, skålar, spex och fina utnämningar! Årets reccegrupp, årets reccar, årets superrecce och årets faddrar blev utnämnda.

Det har varit en händelserik månad med allt från att bada i Fyrisån till att baka till faddrarna. Reccarna har fått uppleva, förhoppningsvis, allt vad det innebär att vara student i Uppsala – fulsittning, finsittning, frysa på Norreda, nationslivet, men framförallt hur man hittar på BMC. Ett stort TACK till årets faddrar som har gjort denna inspark fantastisk, till generalerna Josefin och Magda, till gammelfaddrarna (inklusive dinosauriefaddrar, fossilfaddrar, Big Bang-faddrar etc.) som bidragit till en festlig stämning och framförallt, tack till alla reccar som vågat bjuda på sig själva och skapat en oförglömlig inspark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *