Välkomstbrev till blivande reccar

Till dig som blivit antagen till Biomedicinprogrammet vid Uppsala universitet:

Varmt välkommen till Uppsala Universitet och Biomedicinprogrammet! 

Snart är det dags för terminsstart och mottagning, och en fantastisk tid väntar dig.
Vi studenter på programmet ser framemot att träffa dig och dina blivande kurskamrater.

Biomedicinska Föreningen (BMF) är en studentledd förening som verkar som programmets studieråd. Föreningen hanterar studentrelaterade frågor för att försöka göra din tid på programmet så bra som möjligt. Gemenskap är något Biomedicinprogrammet värnar om och därav anordnar föreningen en hel del gemenskapsfrämjande aktiviteter såsom inspirationsföreläsningar, gasquer, mentorskapsträffar, fester och mycket mer!
Som biomedicinstudent blir du automatiskt medlem i BMF och hur aktiv du vill vara i föreningen är helt frivilligt.

Föreningens styrelse består av en ordförande, en vice ordförande, en kassör, en sekreterare och åtta ledamöter. Tillfälle att söka till styrelsen kommer att ges under terminsstart. Du kan redan nu börja fundera på om föreningsengagemang är något för dig. Helgen 22-23 september kommer vi tillsammans bege oss till Norreda torp där BMF:s halvårsmöte kommer hållas. Att vara med i föreningen är en bra merit men framförallt väldigt roligt då man får bra kontakt med studenter från alla årskurser.

Under terminens första tid kommer även en studentmottagning att hållas. Mer information om den kommer ges under terminsstart men ett tips är att gå med i gruppen ”Uppsala biomedicin inspark 2018” på Facebook för att redan innan terminsstart kunna ta del av allt spännande som väntar!

Har du ytterligare frågor eller funderingar så är du såklart även välkommen att kontakta föreningens ordförande på ordf@bmf.studorg.uu.se

Ännu en gång, varmt välkommen till programmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *