Med6 – Årets *Hetaste* sittning

Medicinska sektionen bjöd in till ’Med6’ för första gången! En sittning som involverade sex program:
Biomedicinare, biomedicinska analytiker, fysioterapeuter, logopeder, läkare och sjuksystrar. Alla program hade minst en representant som var med och anordnade denna festliga tillställning. Temat för sittningen var ’Sport’ där varje program fick en egen färg att klä ut sig efter. Mysios ledband var inbjuden till kvällen som liveband, vilket var mycket uppskattat! Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket sånger! Under kvällen hölls en instagramtävling för bästa utklädnad som belönades med ett eftertraktat pris. Medicinska sektionen hoppas på att kunna göra detta till ett årligt event.

Vinnare av ’Bästa utklädnad’ blev Martina från Sjuksköterskeprogrammet som var utklädd till en basketboll (längst upp i mitten).

Biomedicin fick färgen lila!

Om man är intresserad av att vara med och anordna liknande event i framtiden, kan man kontakta Amanda Lindberg 95 (T6) på mailadressen vice.med@us.uu.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *