Insparken 2017

Och nu, med första kursen tentad och avslutad, är insparken och recceperioden officiellt över. Det har varit flera veckor fyllda med uppdrag, upptåg och upptäckt av Uppsala. Våra kära reccar, som nu blivit ettor, har fått uppleva en crash-course i hur det är att vara biomedicinstudent vid Uppsala Universitet – hur man skålar på sittning, magin som ligger över Norreda, tisdagar på Snerikes och torsdagar på Stocken och, förhoppningsvis, hur bra det är att tillhöra denna skara studenter på BMC.

Tack till alla faddrar som ordnat detta års inspark, våra underbara generaler Jessica och Oscar, våra gammelfaddrar (och antikfaddrar, dinosauriefaddrar och Big Bang-faddrar) och alla fantastiska ettor som bjudit på sig själva och gjort insparken 2017 oförglömlig.

Reccegasquen på Värmlands nation 

Gå gärna in på Galleriet för att se fler bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *